Vertrek van Hoek van Holland naar Harwich
Blijf op de hoogte en volg Annie & Henk
03 Juni 2015 | Nederland, Hoek van Holland
Vanmorgen doe ik nog een paar boodschappen in Vlaardingen en breng ik de laatste spulletjes naar de camper. Daarna een borstel door het toilet en de badkamer, en als Henk uit zijn werk komt nog even de werkkleding wassen en douchen, en om half acht is alles klaar en gaan we op weg naar de boot. We varen over van Hoek van Holland naar Harwich, dus binnen het half uur zijn we bij de incheck. Tot onze verbazing worden we door de dame aldaar direct met onze naam aangesproken. Maar er blijken maar 2 campers op de boot te gaan. We mogen snel aan boord en brengen onze spullen naar de hut. We zijn verrast door de luxe hut die we hebben gekregen. Een tweepersoons bed, aparte douche en toilet en een t.v. met heel veel zenders. We drinken in de lounge een kop thee, en gaan daarna naar het dek om het vertrek van het schip te volgen. Het is een prachtige heldere avond en we genieten van het uitvaren. Daarna drinken we een glaasje port, en maken we ons klaar voor de nacht. De vakantie is begonnen!