Overnachting Travemünde en boottocht Trelleborg.
Door: akkertjes
Blijf op de hoogte en volg Annie & Henk
01 Mei 2010 | Zweden, Trelleborg
Op Koninginnedag vertrekken we samen met Corrie en Bertus om 10.00 uur uit Kollumerzwaag . Vooral het eerste deel van de rit is erg rustig. Tot Bremen kunnen we probleemloos doorrijden. Daarna wordt het o.a. door wegwerkzaamheden en een gekantelde caravan een stuk drukker. In de buurt van Hamburg komen we ook nog even en een file terecht, maar uiteindelijk bereiken we rond vijf uur de camperplaats in Travemünde. Het is een hele leuke plek aan de vissershaven, waar we behalve de vissersbootjes ook diverse schepen van allerlei veerdiensten kunnen zien binnenkomen. De volgende morgen moeten we om 9.00 uur bij de terminal van de TT line zijn. Tot onze verbazing zijn er nauwelijks auto’s voor de overtocht en zie je aan boord bijna geen passagiers. Het is heerlijk zonnig en we brengen de ochtend dan ook al zonnend door op het bovendek van de “Peter Pan”. Om ca. 17.00 uur arriveren we in Trelleborg, waar we een camping opzoeken om te overnachten.
10 Mei 2010 - 11:36
Kees Schols: